Peeling chimic si vegetal

Este un pre-tratament care pregateste tenul pentru ca celulele sa primeasca mult mai usor activii din produsele ce urmeaza a fi folosite in cadrul tratamentelor specifice prin care se elimina mai multe straturi de celule moarte care impiedica divizarea rapida a celulelor.

Tratament pentru fermitatea gatului si pentru barbia dubla

Produsul folosit contine 56 de activi celulari; se efectueaza prin masaje folosind tehnici speciale in cabinetul cosmetic. Tratamentul este obligatoriu si la domiciliu deoarece se efectueaza in functie de varsta in cura.
Hidradermie cu hidralift

Este cel mai complet tratament cosmetic. Este un lifting fara bisturiu, care se efectueaza in mai multe etape, se face in cura avand un efect spectaculos. Se realizeaza cu ajutorul electrozilor speciali pentru conturul ochilor, fata, gat, decolteu si bust. Electrozii ajuta la penetrarea mai rapida a activilor din produse, refac ovalul fetei si pielea capata un aspect luminos si tanar.
Tratamente antirid

Se efectueaza cu acelasi tip de electrozi, diferenta facand-o gelurile specifice folosite in cadrul acestor tratamente. Se pune accent in special pe ridurile foarte adanci care trebuiesc vizibil diminuate, cele fine fiind atenuate pana la disparitie.
Tratamente hidratante

Se efectueaza la orice varsta si in orice anotimp.
Masti cu colagen

Pe fata curatata si exfoliata se aplica un complex vegetal reparator sau o fiola cu liposomi peste care se aseaza masca cu colagen si o solutie activa de acid hialuronic (un adevarat magnet de "molecule de apa"); dupa 30-45 de minute de repaos se indeparteaza masca si se continua cu un masaj de modelare; in final se aplica crema de protectie. Tenul isi recapata elasticitatea si tonusul, tratamentul se efectueaza in cura de 5 saptamani, o sedinta pe saptamana si stimuleaza producerea colagenului.
Curatarea tenului, extractie

Se efectueaza la orice varsta in functie de nevoi. Se lucreaza cu produse sterile si pentru vindecarea cat mai rapida a urmelor ramase se folosesc produsele Microbiotic care au in compozitie antibiotic si electrodermul care ajuta la o cicatrizare rapida. Tratamentul se efectueza in conditii de igiena maxima pentru a se evita eventualele neplaceri si complicatii.
Uleiuri esentiale

Tratament foarte complex in cadrul caruia se pot efectua si diverse extractii pe langa efectele benefice ale uleiurilor esentiale pe care le regasim in toate produsele folosite la acest tratament. Aromele plantelor din care sunt extrase aceste uleiuri creaza o stare de relaxare, bazandu-se pe aromoterapie
Tratamente antirid

Se efectueaza cu acelasi tip de electrozi, diferenta facand-o gelurile specifice folosite in cadrul acestor tratamente. Se pune accent in special pe ridurile foarte adanci care trebuiesc vizibil diminuate, cele fine fiind atenuate pana la disparitie..
Machiaje profesionale

Prin machiaj, pe langa schimbarea look-ului inlaturam orice urma de oboseala si orice imperfectiune. Se realizeaza cu produse de foarte buna calitate (L'Oreal, Peggy Sage, Versace etc.).
Tatuaj semipermanent al conturului de buze, ochilor si sprancenelor

Se efectueaza cu produse avand ca pigmenti extracte din produse naturale pentru retusarea anumitor imperfectiuni ale conturului de buze, conturului de ochi si sprancenelor si pentru infrumusetare. Se lucreaza cu anestezie locala si este garantat intre 1 si 5 ani.
Toate tratamentele se recomanda clientelor dupa efectuarea unei consultante de specialitate gratuita, in vederea stabilirii unui diagnostic precis si a unei programari.