Hidratare si relaxare corporala cu ajutorul uleiurilor esentiale

Hidratarea si relaxarea corporala se realizeaza cu ajutorul uleiurilor speciale frantuzesti (care au proprietati anticelulitice, revitalizante, hidratante, tonifiante, purificatoare si nutritive) si a tehnicilor moderne de masaj.

Tratamentele mainilor si picioarelor

Se efectueaza in timpul tratamentelor faciale cu produse speciale pentru maini sau picioare din aceeasi gama folosita pentru fata pentru ca relaxarea sa fie totala.
Tratamente pentru slabit si anticelulitice

Tratamentele pentru slabit constau in mod obisnuit din impachetari cu parafango. Acesta este un component format din alge, namol marin, parafina si alti ingredienti, care ajuta la detoxifierea organismului, lupta impotriva celulitei si a centimetrilor in plus. De asemenea are rol de tonifiere si purificare a dermului.
Electrostimulare corporala

Este o gimnastica pasiva care elimina celulita si kilogramele in plus, tonifiaza muschii si pielea, redandu-le tonicitatea. Este complementara procedurilor anticelulitice si pentru slabit.
Sauna

Este o alta completare in procesul de slabire, are rol de detoxifiere, relaxare, hidratare profunda.
Jacuzzi

Hidromasaj, relaxare, cromoterapie care elimina stresul si oboseala acumulata peste zi.
Masaje stimulative si antistress

Au efect terapeutic, deconectant, eliminand oboseala si stresul.
Solar

Verticale si orizontal; energizeaza organismul si relaxeaza pielea care capata o stralucire si un bronz deosebit, controlat si de lunga durata.
Epilare

Se foloseste ceara naturala cu unt de Karite, ciocolata, miere de albine, azulene. Pe langa inlaturarea pilozitatii nedorite, reda pielii stralucire, finete si elimina celulele moarte, redand femeii increderea in frumusetea sa.