Tratamente pentru maini si picioare

Tratamentul mainilor si al picioarelor completeaza manichiura si pedichiura si se realizeaza prin masaj cu creme speciale si impachetari cu parafina.

Manichiura de aur

Este o manichiura complexa, in cadrul careia se parcurg mai multe etape de tratamente succesive in urma carora cuticula sa fie eliminata doar cu ajutorul produselor speciale folosite.
Manichiura de argint

In cadrul acestei proceduri, se urmeaza etapele clasice ale procesului de ingrijire a unghiilor. Indepartarea cuticulelor se realizeaza cu ajutorul forfecutelor speciale folosindu-se mai putine tratamente
.
Pictura pe unghii

Se efectueaza cu ajutorul produselor acrilice, viu colorate, completate cu strasuri, bijuterii, ornamente florale, glitere, sclipici peste care se aplica o protectie speciala transparenta
.
Unghii false cu portelan sau gel

In cazul aplicarii unghiilor de portelan, se procedeaza la aplicarea prealabila a unui suport special peste unghia naturala. Acest suport se numeste "tips" si se aplica de la jumatatea unghiei naturale pregatita in prealabil, se taie la lungimea stabilita de clienta, se finiseaza partea superioara a acesteia cu ajutorul pilelor pana ajunge la nivelul unghiei naturale, se pilesc foarte bine si extremitatile, dupa care se aplica portelanul sau gelul, pentru gel fiind nevoie de lampa UV. De asemeni efectuam constructii, protectii si proteze de unghii false.
Produse pentru tratamente mainilor si picioarelor: Mavala, Peggy Sage, O.P.I., DEESSE etc.