Se stie ca percepem frumusetea in functie de epoca in care traim. Daca frumusetea clasica insemna naturalete, iar cea baroca opulenta, frumusetea moderna presupune informatie, avangarda, creativitate si inovatie. Noi credem in aceasta viziune si mai ales in necesitatea perfectionarii continue si a adaptarii permanente la evolutia principiilor estetice. Astfel reusim in permanenta sa punem un intreg arsenal la dispozitia celor care pretuiesc frumusetea.

Aceasta filosofie explica si dezvoltarea spectaculoasa pe care am inregistrat-o. In 1996 infiintam un salon cu 5 angajati. Zece ani mai tarziu ne mandrim cu trei centre de estetica in care lucreaza peste 50 angajati, fiecare beneficiind de un grad de pregatire impresionant.
Graitoare pentru importanta pe care o acordam desfasurate in centre precum cele din Paris, Londra, Budapesta sau Las Vegas.perfectionarii acestora, sunt

stagiile de specializare

In 2004 am infiintat o Academie de formare profesionala pentru toate domeniile de infrumusetare. Pana in acest moment Academia a avut peste 150 de absolventi a caror pregatire profesionala a fost in mod real apreciata, o buna parte a acestora gasindu-si angajamente peste hotare.

Urmare fireasca a profesionalismului si a inaltei pregatiri a personalului, Floare de Colt a devenit unul dintre cele mai apreciate si premiate centre de estetica din tara, stilistii sai obtinand premii la cele mai prestigioase concursuri nationale si internationale de profil.

Rasfoiti paginile acestui site, pasiti-ne pragul si veti sti ca vom face totul pentru frumusetea dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.